Euroloan

Euroloan erbjuder smslån med mycket enkla villkor. Bland annat finns inga exakta belopp för hur stor deklarerad inkomst du måste ha för att kunna låna. Det innebär att Euroloan kan vara ett alternativ för dig med en mycket låg inkomst. I gengäld får du vara beredd på att lånekostnaderna är högre än genomsnittet

Hos Euroloan kan du låna mellan 500–5000 kr under 30–90 dagar. Du bestämmer själv exakt hur ditt lån ska se ut genom att justera värdena i den lånekalkylator du hittar på Euroloans webbplats.

Om företaget Euroloan

Euroloan är en tjänst från det svenska finansbolaget ELCF Sweden AB. Företaget är registrerat hos Finansinspektionen. Den svenska delen ingår i koncernen Euroloan Consumer Finance som har sitt säte i Finland.

En låneansökan i steg för steg

Först och främst väljer du lånebelopp och återbetalningstid. Du kan justera såväl lånebeloppet som lånetiden tills du är nöjd med ditt lån. För varje ändring ser du de exakta kreditkostnaderna. Sedan behöver du identifiera dig. Du har två alternativ. Antingen anger du ditt personkonto hos Nordea eller så identifierar du dig med e-legitimation. Därefter ser du en sammanfattning av din låneansökan som du ska godkänna. I nästa steg tar Euroloan en kreditupplysning och gör en kreditanalys. Blir du godkänd som låntagare sker utbetalningen inom en bankdag.

Avgifter och villkor för lånet

Grundkraven för att bli beviljad ett lån hos Euroloan är minst sagt okomplicerade, men, som sagt, denna fördel kommer med en nackdel. Den effektiva räntan är nämligen mycket hög. Som exempel kan nämnas att den effektiva räntan på ett lån på 2000 kr med en betalningstid på 60 dagar är 750 procent.

Du måste vara minst 18 år fyllda för att bli beviljad ett smslån hos Euroloan. Du ska även anses som kreditvärdig mot bakgrund av kreditupplysningen. Dessutom får du inte ha några betalningsanmärkningar.

Topp 7 smslån av 26 enligt kungen

Hitta specifika smslån

Övrigt