Kredit365

Kredit365 har vässat sina erbjudanden den senaste tiden och är nu ett bra val för både mycket små och lite större smslån. Som ny kund har du till exempel möjlighet att låna 3000 kr i 30 dagar utan kostnad. Du kan låna mellan 1000–5000 kr hos Kredit365. Låneperioden är alltid 30 dagar

Om företaget Kredit365

Kredit365 är en bifirma till långivaren Folkia. Folkia är registrerat både hos den svenska och den norska tillsynsmyndigheten för finansbolag. Som bifirma till Folkia gäller registreringen även Kredit365.

Smslån hos Kredit365

De flesta långivare inom smslån gör det mycket enkelt för låntagarna att skicka in en låneansökan. Frågan är dock om inte Kredit365 är bäst i klassen när det gäller enkelhet. Det tar bara någon minut att ansöka om ett smslån hos Kredit365. Du ansöker direkt från förstasidan på webbplatsen. Du väljer lånebelopp, fyller i ett antal personuppgifter och sedan är det bara att skicka in ansökan. Du får sedan besked direkt på skärmen.

Som ny kund kan du låna upp till 3000 kr i 30 dagar utan avgifter. När du sedan har betalat tillbaka lånet i sin helhet får du möjlighet att låna upp till 5000 kr i 30 dagar. Som återkommande kund kan du även ansöka enkelt genom att skicka ett sms.

Allmänna villkor och avgifter

Kredit365 har fyra villkor du måste uppfylla för att få möjlighet att ta ett smslån. Du ska vara myndig, vara folkbokförd i Sverige, ha ett svenskt bankkonto och ha ett mobilnummer registrerat i ditt namn.

Notera att det inte är ett krav att du måste vara fri från betalningsanmärkningar. Kredit365 gör en kreditbedömning, där många fler faktorer än just betalningsanmärkningar ingår. Det innebär att Kredit365 är ett lämpligt val om du vill ta ett smslån trots att du har en betalningsanmärkning.

Avgifterna för ett smslån hos Kredit365 är låga i jämförelse med konkurrenterna. Räntan på ett smslån på 5000 kr är till exempel för närvarande 489 kr. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Du kan alltid se exakt vad kostnaderna för ditt lån blir innan du skickar in din låneansökan.

Topp 7 smslån av 26 enligt kungen

Hitta specifika smslån

Övrigt