KreditIdag

Attraktiva priser på små belopp med korta löptider – det är vad KreditIdag handlar om. Hos KreditIdag kan du låna mellan 500–3000 kr med en återbetalningstid på mellan 14–30 dagar. Den korta återbetalningstiden gör att avgifterna blir relativt låga, men samtidigt gäller det att vara mycket noga med att reglera skulden i tid.

Om företaget KreditIdag

KreditIdag är ett varumärke som ägs av finansbolaget Visovi AB. Visovi är registrerat som ett företag verksamt med finansiella tjänster hos Finansinspektionen.

Så här tar du ett smslån hos KreditIdag

För att låna pengar hos KreditIdag ska du först skicka ett sms, enligt en specifik mall. Du får sedan i retur en ansökningskod som du fyller i på webbplatsen. Därefter fyller du i ett antal personuppgifter, granskar ditt låneerbjudande och skickar in din ansökan. Beskedet om du blivit godkänd som låntagare eller inte får du direkt på skärmen. Dina pengar betalas ut till dig samma dag, om du har skickat in din ansökan före kl. 13.

Du har två låneperioder att välja mellan hos KreditIdag. Du väljer mellan 14 eller 30 dagar. Detta gäller oavsett lånets storlek. Du kan låna mellan 500–3000 kr, i fasta multipler om 500 kr.

Avgifter och villkor

KreditIdag har en betydligt högre lägsta åldersgräns än de flesta andra aktörer på marknaden. Du måste vara minst 24 år gammal för att få göra en låneansökan. Andra villkor är att du ska vara folkbokförd i Sverige, ha en fast årlig inkomst på minst 80 000 kr samt vara fri från betalningsanmärkningar.

Avgifterna för ett lån hos KreditIdag ligger relativt lågt i jämförelse med andra långivare inom smslån. Det beror till stor del på att uppläggningsavgiften är fast (uppgår till 155 kr). En annan sak som skiljer KreditIdag från andra långivare är att skillnaden i kostnad för ett lån på 14 respektive 30 dagar är mycket liten.

Topp 7 smslån av 26 enligt kungen

Hitta specifika smslån

Övrigt