Kundfinans

Kundfinans har öppet mellan 09–23 alla vardagar. Hos Kundfinans kan du alltså ansöka om smslån stora delar av dygnet. Dessutom är själva låneprocessen exemplariskt enkel. Kundfinans erbjuder smslån på mellan 1000–4000 kr i 30 dagar.

Om företaget Kundfinans

Kundfinans är ett varumärke som tillhör företaget IPP Sweden AB – ett finansbolag som sedan 2006 har erbjudit smslån på nätet. Både Kundfinans och IPP Sweden AB är registrerade hos Finansinspektionen.

Enkelt att låna hos Kundfinans

Sedan mars 2012 kan du inte längre ansöka om lån via sms. Alternativen som idag står till buds för dig som ny kund är e-legitimation samt manuell identifiering (via telefon). Efter att du har legitimerat dig ska du fylla i ett formulär på Kundfinans webbplats. Här noterar du några personuppgifter samt vilket lån du vill ansöka om.

Om ditt smslån beviljas tar det maximalt 24 timmar innan du har dina pengar på ditt bankkonto. Under kontorstid kan det gå mycket snabbare.

Kostnader och villkor

Kostnaderna för smslån hos Kundfinans är alltid fasta. För ett lån på 1000 kr är kostnaden 300 kr för 30 dagar. Lånar du 2000 kr är kostnaden 400 kr. Lån på 3000 respektive 4000 kr gäller bara för kunder som tidigare har återbetalat ett lån i sin helhet i rätt tid. Kostnaden för dessa lånebelopp är 600 respektive 1000 kr.

För att få ta ett smslån hos Kundfinans finns det ett antal villkor du måste uppfylla. Du ska vara över 21 år och ha en deklarerad inkomst på minst 100 000 för föregående år. Du måste även ha ett mobilnummer som står skrivet på dig. Dessutom ska du ha ett svenskt bankkonto samt ej vara belastad av betalningsanmärkningar. Sedan ska du naturligtvis även klara en sedvanlig kreditprövning.

En fördel med Kundfinans är att kreditupplysningen inte registreras. När du tar ett smslån hos Kundfinans kan alltså inte andra kreditgivare se att du har tagit ett smslån.

Topp 7 smslån av 26 enligt kungen

Hitta specifika smslån

Övrigt