Onea

Onea har specialiserat sig på att erbjuda lite större smslån. Du väljer lånebelopp mellan 5000–15 000 kr och kan även fritt välja låneperiod mellan 1–3 månader. Oneas priser är bland de lägsta på marknaden

Om Onea

Onea är ett varumärke som ägs av 4finance Group – ett företag som har erbjudit smslån sedan 2009 i flera länder i Europa. 4finance AB har säte i Sverige och är registrerat som finansiellt institut av Finansinspektionen. Enligt egen utsago har man hittills beviljat över två miljoner lån.

Så här tar du ett smslån hos Onea

Först och främst ska du registrera dig på Oneas webbplats. När du har gjort det ska du legitimera dig via Bank-ID. Sedan får du tillgång till en egen sida, från vilken du kan skicka in din låneansökan. Då behöver du bara välja lånebelopp samt låneperiod och sedan begära en utbetalning.

Med ett bankkonto i Nordea får du dina pengar omedelbart, förutsatt att du ansöker under kontorstid. Som mest tar det 24 timmar innan du får dina pengar.

Priser och villkor

Oneas smslån är bland de billigare på marknaden. För ett lån på 5000 kr på 30 dagar betalar du 625 kr. Det kan jämföras med andra långivare som tar ut ett pris på en bra bit över 1000 kr för motsvarande lån. För ett lån på 10 000 kr blir kostnaden strax över en tusenlapp. Notera dock att lånekostnaden blir högre ju längre låneperiod du väljer.

Du får låna pengar hos Onea endast om du uppfyller några grundkrav. Du ska vara svensk medborgare, ha ett svenskt bankkonto och ha ett mobilnummer i eget namn. Dessutom ska du ha fyllt 20 år och ha tillgång till Bank-ID. För att beviljas ett lån måste du sedan naturligtvis bli godkänd i en kreditanalys. Om du har några betalningsanmärkningar får du inte ta ett smslån hos Onea.

Topp 7 smslån av 26 enligt kungen

Hitta specifika smslån

Övrigt