Sms-lån

Här hittar du information om alla svenska smslångivare. Vi listar för tillfället 26 stycken olika svenska företag inom smslån.

Easycredit

Betyg: 2/5

Easycredit marknadsför sina smslån med en slogan som lyder ”Marknadens förmånligaste smslån”. Om det är korrekt vid varje enskilt tillfälle kan kanske diskuteras, men klart är att Easycredit har konkurrenskraftiga priser och att man erbjuder flexibla smslån.

Läs recension Till Easycredit

Euroloan

Betyg: 1/5

Euroloan erbjuder smslån med mycket enkla villkor. Bland annat finns inga exakta belopp för hur stor deklarerad inkomst du måste ha för att kunna låna. Det innebär att Euroloan kan vara ett alternativ för dig med en mycket låg inkomst. I gengäld får du vara beredd på att lånekostnaderna är högre än genomsnittet

Läs recension Till Euroloan

Expresskredit

Betyg: 1/5

Expresskredit är en långivare som specialiserar sig på smslån på mindre belopp. Något som är lite speciellt med Expresskredit är även att man godkänner låneansökningar från personer med betalningsanmärkningar.

Läs recension Till Expresskredit

Ferratum

Betyg: 2/5

Ferratum är en av de största långivarna inom snabblån/smslån i Europa. Enligt egen utsago har man sedan 2005 beviljat lån till över en miljon kunder. En anledning till Ferratums framgång är förmodligen att alla nya kunder kan låna upp till 4000 kr gratis i 60 dagar. Ferratum erbjuder smslån lån på mellan 500–12 000 med en återbetalningstid på mellan 15–90 dagar.

Läs recension Till Ferratum

Folkia

Betyg: 5/5

Folkia har varit ett av de mest populära företagen inom smslån sedan marknaden för denna typ av lån började växa för några år sedan. Idag är förmodligen Folkia störst inom smslån i Sverige. Folkia är ett bra val för dig som behöver pengar snabbt, både genom att man håller relativt låga priser i allmänhet och att första lånet upp till 5000 kr är gratis.

Läs recension Till Folkia

Kredit365

Betyg: 4/5

Kredit365 har vässat sina erbjudanden den senaste tiden och är nu ett bra val för både mycket små och lite större smslån. Som ny kund har du till exempel möjlighet att låna 3000 kr i 30 dagar utan kostnad. Du kan låna mellan 1000–5000 kr hos Kredit365. Låneperioden är alltid 30 dagar

Läs recension Till Kredit365

KreditIdag

Betyg: 3/5

Attraktiva priser på små belopp med korta löptider – det är vad KreditIdag handlar om. Hos KreditIdag kan du låna mellan 500–3000 kr med en återbetalningstid på mellan 14–30 dagar. Den korta återbetalningstiden gör att avgifterna blir relativt låga, men samtidigt gäller det att vara mycket noga med att reglera skulden i tid.

Läs recension Till KreditIdag

Kundfinans

Betyg: 2/5

Kundfinans har öppet mellan 09–23 alla vardagar. Hos Kundfinans kan du alltså ansöka om smslån stora delar av dygnet. Dessutom är själva låneprocessen exemplariskt enkel. Kundfinans erbjuder smslån på mellan 1000–4000 kr i 30 dagar.

Läs recension Till Kundfinans

Meddelandelån

Betyg: 2/5

Meddelandelån är ett smslåneföretag med mycket generösa villkor. Till exempel spelar det ingen roll om du har betalningsanmärkningar. Dessutom har du en god flexibilitet när det gäller lånebelopp och låneperioder. Hos Meddelandelån kan du låna mellan 500–10 000 kr. För nya kunder är det första lånet gratis för ett lånebelopp på 500 kr i 15 dagar.

Läs recension Till Meddelandelån

Mobillån

Betyg: 2/5

Mobillån, som är företaget bakom radiokampanjen ”Sms:a låna, sms:a låna”, var faktiskt först ut på marknaden för smslån. Året var 2006. Idag kan du låna mellan 1000–5000 kr hos Mobillån med en återbetalningstid på 30 dagar.

Läs recension Till Mobillån

Nanokredit

Betyg: 4/5

Nanokredit har en slogan som lyder ”Sveriges billigaste och mest flexibla snabblån”. Det är ett påstående som vi nästan är beredda att skriva under på. Nanokredit erbjuder relativt billiga smslån på mellan 1000–8000 kr. Första lånet upp till 1500 kr är gratis

Läs recension Till Nanokredit

OKMoney

Betyg: 3/5

OK Money erbjuder smslån till jämförelsevis mycket bra priser. Dessutom är smslånen relativt flexibla, både vad gäller lånebelopp och återbetalningstid. Hos OK Money kan du låna mellan 500–10 000 kr.

Läs recension Till OKMoney

Onea

Betyg: 4/5

Onea har specialiserat sig på att erbjuda lite större smslån. Du väljer lånebelopp mellan 5000–15 000 kr och kan även fritt välja låneperiod mellan 1–3 månader. Oneas priser är bland de lägsta på marknaden

Läs recension Till Onea

Pengos

Betyg: 3/5

Pengos tillhör de långivare inom smslån som har ett högre maximalt lånebelopp än det normala. Hos Pengos lånar du upp till 10 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 90 dagar. Med ett unikt scoringsystem kan du få låna även om du har betalningsanmärkningar.

Läs recension Till Pengos

SMSfinans

Betyg: 3/5

SMSfinans har en mycket okomplicerad ansökningsprocess. Det behöver inte ta många minuter innan du har dina pengar på ditt bankkonto. Som ny kund kan du låna mellan 1000–4000 kr i 30 dagar.

Läs recension Till SMSfinans

SMSkontanter

Betyg: 3/5

SMSkontanter erbjuder smslån på upp till 3000 kr till priser som är bland de bättre på marknaden. Med en enkel ansökningsprocess och snabba utbetalningar är SMSkontanter ett av de bättre valen om du behöver pengar snabbt.

Läs recension Till SMSkontanter

SMSkredit

Betyg: 2/5

SMSkredit är en aktör inom smslån som har funnits med länge. Enligt egen utsago har man haft över 100 000 kunder sedan starten 2007. En fördel med SMSkredit är att betalningsanmärkningar inte behöver vara ett hinder.

Läs recension Till SMSkredit

SMSlånaren

Betyg: 1/5

SMSlånaren erbjuder smslån på mellan 1000–3000 kr i 30 dagar. Som ny kund kan du dock bara låna 1000 kr. Hos SMSlånaren kan du ansöka om smslån dygnet runt, året runt. En specialitet är att du kan förlänga ditt lån i ytterligare 30 dagar.

Läs recension Till SMSlånaren

SMSpengar

Betyg: 3/5

SMSpengar erbjuder smslån på mellan 1000–4000 kr. Första lånet för nya kunder är gratis. Ansökningar för lån på 3000–4000 kr beviljas bara för återkommande kunder.

Läs recension Till SMSpengar

Snabbfinans

Snabbfinans är en av de nyaste aktörerna på marknaden för smslån. Genom Snabbfinans kan du låna upp till 3000 kr med en lånetid på 30 dagar. Man lägger stor vikt vid en noggrann kreditbedömning och nekar lån till sökande med betalningsanmärkningar.

Läs recension Till Snabbfinans

Trustbuddy

Betyg: 3/5

Trustbuddy bygger på ett annorlunda koncept. Här lånar du nämligen pengar av andra privatpersoner. Det kallas för P2P-lån. Vad det betyder är att Trustbuddy egentligen bara är en mellanhand mellan långivare och låntagare. Om du kan betala tillbaka ditt lån inom 14 dagar är lånet alltid gratis.

Läs recension Till Trustbuddy

ViaConto

Betyg: 5/5

ViaConto marknadsför sin tjänst med rubriken ”Flexibla lån” och det är något man enkelt kan skriva under på. Hos ViaConto kan du låna mellan 1000–6000 kr (utan fasta intervaller) med en lånetid på mellan 1–30 dagar. För närvarande är det första lånet för nya kunder upp till 4000 kr helt gratis.

Läs recension Till ViaConto

Vippi

Betyg: 5/5

Hos smslånföretaget Vippi kan du låna mellan 1000–10 000 kr med varierande återbetalningstider. För lån upp till 4000 kr alla lån gratis, förutsatt att du betalar tillbaka inom 15 dagar. Detta erbjudande är Vippi i princip ensamt om på marknaden för smslån.

Läs recension Till Vippi

Vivus

Betyg: 5/5

Vivus är en mycket populär aktör inom smslån. Det beror inte bara på att det första lånet upp till 6000 kr alltid är gratis. Det handlar också om att priserna i övrigt är låga i jämförelse med andra smslåneföretag. Hos Vivus kan du låna från 500 och ända ypp till 10 000 kr.

Läs recension Till Vivus

Weblån

Weblån erbjuder en mycket avskalad tjänst. Man erbjuder nämligen bara smslån på exakt 2000 kr i 30 dagar. Det är enkelt att ansöka om ett smslån hos Weblån, men kostnaderna för lånet är relativt höga.

Läs recension Till Weblån

Topp 7 smslån av 26 enligt kungen

Hitta specifika smslån

Övrigt