Smskontanter

SMSkontanter erbjuder smslån på upp till 3000 kr till priser som är bland de bättre på marknaden. Med en enkel ansökningsprocess och snabba utbetalningar är SMSkontanter ett av de bättre valen om du behöver pengar snabbt.

Om SMSkontanter

Utlåningen under varumärket SMSkontanter bedrivs av finansbolaget Adacta Investment Group – samma bolag som står bakom Pengos. Skillnaden mellan SMSkontanter och Pengos är att sistnämnda fokuserar på utlåning av lite större belopp. Adacta Investment Group AB är registrerat hos Finansinspektionen.

Enkelt att låna med SMSkontanter

SMSkontanter har en mycket enkel ansökningsprocess. Du börjar med att skicka ett sms enligt ett bestämt format. Därefter får du i retur en ansökningskod. Denna kod ska du fylla i på webbplatsen tillsammans med personuppgifter, bankuppgifter samt uppgifter om hushållets ekonomi. Därefter skickar du in din ansökan och inväntar besked. Om du blir godkänd som låntagare får du dina pengar senast inom en bankdag. Ansöker du före kl. 13 en vardag kan du få pengarna på eftermiddagen.

Som ny kund kan du låna maximalt 1000 kr. Sedan följer du en utlåningstrappa. Ett lån på 2000 kr kan du ansöka om först när du har betalat tillbaka ett tidigare lån. När du har betalat tillbaka två lån i sin helhet, i rätt tid, kan du ansöka om ett lån på 3000 kr.

Villkor och priser

Priserna för lån på 500, 1000, 2000 respektive 3000 kr är 129, 239, 390 respektive 560 kr. I jämförelse med andra smslåneföretag ligger SMSkontanter relativt lågt. Dessutom utgörs priset helt och hållet av ränta vilket gör att du får ett maximalt skatteavdrag för dina lånekostnader.

En betalningsanmärkning behöver inte innebära att du inte kan få en låneansökan beviljad. Du måste dock bli godkänd som långivare efter en sedvanlig kreditprövning. Åldersgränsen för att få ansöka om smslån hos SMSkontanter är 21 år. Du måste även vara folkbokförd i Sverige samt ha ett telefonnummer i eget namn.

Topp 7 smslån av 26 enligt kungen

Hitta specifika smslån

Övrigt