Smslånaren

SMSlånaren erbjuder smslån på mellan 1000–3000 kr i 30 dagar. Som ny kund kan du dock bara låna 1000 kr. Hos SMSlånaren kan du ansöka om smslån dygnet runt, året runt. En specialitet är att du kan förlänga ditt lån i ytterligare 30 dagar.

Om SMSlånaren

SMSlånaren drivs av bolaget Expresskredit Norden AB. Det är samma bolag som står bakom långivaren Expresskredit. Expresskredit Norden AB är registrerat hos Finansinspektionen.

Ta smslån hos SMSlånaren

Du har två alternativ om du vill ta ett smslån hos SMSlånaren. Antingen ansöker du direkt på nätet med en ansökningskod som du får genom att skicka ett sms, eller så gör du hela ansökan med hjälp av din mobiltelefon. Även eventuell förlängning av lånet kan du göra med hjälp av mobilen.

När kundtjänst har fått dina uppgifter kommer du inom kort att kontaktas för identifiering. Det sker genom att du svarar på några kompletterande frågor. Därefter görs en kreditprövning. Blir du godkänd som låntagare sker utbetalningen omgående. Går ansökan igenom före kl. 13 en vardag kan du få pengarna på eftermiddagen.

Villkor och priser

SMSlånaren har tre grundläggande villkor du måste uppfylla för att kunna skicka in en ansökan. Det handlar om att du ska vara minst 18 år fyllda, ha en folkbokföringsadress i Sverige och ha en ”fast adress”. I tillägg till detta gäller att du ska ha en ”ordnad ekonomi”. Vad det betyder finns inte närmare beskrivet i villkoren, men du kan utgå ifrån att det handlar om att du ska bli godkänd i den sedvanliga kreditprövningen. Om du har betalningsanmärkningar behöver det inte utgöra ett absolut hinder.

SMSlånaren är en av de dyraste aktörerna inom smslån. För ett lån på 1000 kr betalar du 350 kr i ränta. Lån på 2000 respektive 3000 kr kostar 500 respektive 650 kr. Till dessa kostnader ska du även lägga till kostnaden för ansöknings-sms, som för närvarande är 50 kr.

Topp 7 smslån av 26 enligt kungen

Hitta specifika smslån

Övrigt