Snabbfinans

Snabbfinans är en av de nyaste aktörerna på marknaden för smslån. Genom Snabbfinans kan du låna upp till 3000 kr med en lånetid på 30 dagar. Man lägger stor vikt vid en noggrann kreditbedömning och nekar lån till sökande med betalningsanmärkningar.

Om Snabbfinans

Snabbfinans är en tjänst för smslån som tillhandahålls av bolaget S&A Sverige AB. Bolaget har sitt säte i Stockholm och är registrerat hos Finansinspektionen som ett finansiellt institut.

Låna pengar med Snabbfinans

Snabbfinans låneprocess är minst sagt okomplicerad. Du ansöker direkt på nätet via ett formulär. Du börjar med att fylla i ditt personnummer och mobilnummer. Sedan väljer du lånebelopp. De lånebelopp som erbjuds är 1000, 2000 samt 3000 kr. Du kan dock inte välja låneperiod – den är nämligen alltid 30 dagar. Sedan är det bara att skicka in ansökan. Snabbfinans använder ditt personnummer för att ta en kreditupplysning. Det enda moment som tillkommer är att du som ny kund måste identifiera dig en extra gång. Det gör du genom att ange en PIN-kod som du får skickad till dig i ett sms.

Utbetalningen av ditt lån sker skyndsamt, men du kan ibland få vänta upp till 24 timmar innan pengarna kommer in på ditt bankkonto.

Priser och villkor

Prismässigt befinner sig Snabbfinans någonstans strax under genomsnittet bland företagen som bedriver verksamhet inom smslån. Om du lånar 1000 kr betalar du 245 kr. För lån på 2000 respektive 3000 kr blir kostnaden 395 respektive 545 kr. Inga avgifter för sms med mera tillkommer.

Snabbfinans beviljar inte lån till dig om du har betalningsanmärkningar. Därutöver ska du vara minst 20 år gammal, ha minst 150 000 kr i taxerad inkomst, vara folkbokförd i Sverige och ha ett mobilabonnemang. Innan du beviljas ett lån ska du även bli godkänd i en sedvanlig kreditprövning.

Topp 7 smslån av 26 enligt kungen

Hitta specifika smslån

Övrigt