Vivus

Vivus är en mycket populär aktör inom smslån. Det beror inte bara på att det första lånet upp till 6000 kr alltid är gratis. Det handlar också om att priserna i övrigt är låga i jämförelse med andra smslåneföretag. Hos Vivus kan du låna från 500 och ända ypp till 10 000 kr.

Om tjänsten Vivus

Vivus är ett varumärke som ägs av bolaget 4Finance AB, som är registrerat hos Finansinspektionen som ett finansiellt institut. Bolaget är en del av den internationella koncernen 4Finance Group.

Låna med Vivus

Du följer två enkla steg för att ta ett smslån hos Vivus. Först och främst ska du registrera dig. Genom registreringen får Vivus de uppgifter som de behöver för att göra en kreditanalys. Dessutom  skapas en användarprofil genom vilken du på ett enkelt sätt kan ansöka om lån, se när lån ska återbetalas, kontakta kundtjänst, med mera.

Efter registreringen ansöker du om ett lån direkt från din användarprofil eller genom att ringa kundtjänst. Hos Vivus kan du som ny låntagare låna upp till 6000 kr i 30 dagar helt gratis. Som återkommande kund kan du låna upp till 8000 andra gången och upp till 10 000 tredje gången. Alla lån löper med en återbetalningstid på 30 dagar.

När ditt lån har blivit beviljat sker överföringen omedelbart. Har du ett konto hos Nordea eller Handelsbanken sker överföringen i realtid. För andra banker kan det ta längre tid, dock högst en bankdag.

Priser och villkor

Vivus standardprislista är så förmånlig den kan vara för att handla om ett smslån. Ett lån på 1000 kr i 30 dagar kostar dig 120 kr. Vissa smslåneföretag debiterar mer än det dubbla. Även för större lånebelopp är Vivus bäst i klassen.

För att kunna ansöka om ett smslån hos Vivus behöver du ett svenskt bankkonto och ett eget mobilnummer. För att kunna beviljas ett lån ska du vara svensk medborgare, vara 18 år eller äldre och genomgå en kreditprövning.

Topp 7 smslån av 26 enligt kungen

Hitta specifika smslån

Övrigt